Loading map...

Izīrē / iznomā | Telpas | Biroji

Bruņinieku iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 1 st.
  • 1236.60 m2
4 288 EUR | 3.47 EUR/m2| 960 EUR Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 06.11.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Telpas | Biroji
Ilvars Turiščevs
(+371) 27055895
Sazināties

Apraksts

Tiek Izīrētas Telpas Rīgas Centrā

Atrašanās vieta:

Tiek izīrētas plašas un ērtas telpas Rīgas centrā. Šis īpašums ir ielas māja, kurai logi vērsti uz visām pusēm, nodrošinot izcilu skatu un dabīgo gaismu visā diennakts laikā. Tā atrodas labi aprīkotā teritorijā ar bezmaksas autostāvvietu un viegli sasniedzamu ieeju no ielas. Šeit jūs baudīsiet ērtu transporta satiksmi un nepārprotamu pilsētas pulsu.

Plānojums:

Šo īpašumu raksturo pārdomāts un ļoti funkcionāls telpu plānojums, kas ļauj jums pielāgot telpas atbilstoši jūsu vajadzībām. Ir iespēja pārplānot telpas, lai tās pilnībā atbilstu jūsu darba vai dzīves prasībām.

Īpašums un apkure:

Šo īpašumu apkurina elektriskā apkure, taču ir arī iespēja izmantot alternatīvas apkures iespējas pēc jūsu pašu iniciatīvas. Tas ļauj jums saglabāt kontrolējamo un efektīvu enerģijas patēriņu atbilstoši jūsu vajadzībām un vēlmēm.

Remonts un remonta gradācija:

Šo īpašumu raksturo nepieciešams kosmētiskais remonts, tāpēc jums ir iespēja pielāgot telpas atbilstoši savām stilistikas un dizaina vēlmēm. Tas sniedz iespēju ātri un efektīvi pielāgot telpas saviem vajadzību projektiem vai dzīves situācijas mainīgajiem faktoriem.

Situācija:

Šis īpašums ir gatavs uzņemt jaunus nomniekus un ir brīvi pieejams. Lai saņemtu papildus informāciju vai apskatītu šo īpašumu, lūdzu, sazinieties ar mums pēc pieprasījuma. Mēs esam gatavi sniegt jums visu nepieciešamo informāciju un palīdzēt jums izvēlēties ideālo telpu Rīgas centrā. Nešķiet laiku zaudējot un izbaudiet pilsētas dzīvi šajā ērti izvietotajā īpašumā!

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi