Loading map...

Pārdod | Zeme | Komerciāla apbūve

Pēķi, Saldus un raj., Brocēni

Pieteikt apskati
85 000 EUR Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 02.06.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Zeme | Komerciāla apbūve
REALAT real estate
(+371) 22304489
Sazināties

Apraksts

Zemes gabals komercapbūvei blakus dzelzceļa infrastruktūrai, ar rūpnieciskās jaudas elektroapgādi un dabas gāzes apgādi, strateģiski izdevīgā vietā.

Piedāvājam iegadāties mums piederošo nekustamo īpašumu - neapbūvēts zemes gabals Brocēnos, strateģiski izdevīgā vietā, ar kopējo platību 12, 95 ha.

Nekustamais īpašums ir izvietots tiešā tuvumā no autoceļa A9 (Rīga-Liepāja šoseja), autoceļa P109 malā. Īpašums atrodas Brocēnu pilsētas robežās, ar ērti pieejamo pilsētas infrastruktūru. Apkārt zemesgabalam ir asfaltētie ceļi, kam tas pieguļ ar dienvidus gala malas un rietumu malas robežām.

Labs zemes gabals biznesam(komercapbūve i) ar lielu attīstības potenciālu. Blakus īpašumam atrodas attistīta un darbojoša infrastruktūra, tajā skaitā dzelzceļa infrastruktūra. Zemesgabals izvietots Rīga-Liepāja A9 šoseja vidus, no Rīgas 110km un līdz Liepājas 100km.

Atbilstoši Brocēnu teritorijas plānojumam, zemes īpašumam ir piešķirts sekojošais funkcionālais zonējums – R (Rūpnieciskās apbūves teritorija), kas atļauj Jums izmantot šo zemesgabalu ražošanas un/vai cita rūpniecības uzņēmumu apbūvei.

Teritorijas galvenie izmantošanas veidi:

- Vieglās rūpniecības uzņēmumu apbūve;

- Smagās rūpniecības un pirmapstrādes uzņēmumu apbūve;

- Inženiertehniskā infrastruktūra;

- Noliktavu apbūve;

- Derīgo izrakteņu ieguve;

- Biroju ēku apbūve;

- Tirdzniecības un/vai pakalpojumu objektu apbūve;

- un citie.

Pieejamās centralizētās inženierkomunikācijas atrodas netālu no zemes gabala robežam – rūpnieciskās jaudas elektroapgāde(110kV) un dabas gāzes apgāde(1.6MP).

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts