Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Renov.

Dzirnavu iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 4 ist.
  • 1 st.
  • 120.00 m2
0 RUB
Objekts atjaunots: 15.01.2024 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Renov.
REALAT mājokļi
(+371) 22304489
Sazināties

Apraksts

Klusajā Rīgas centrā piedāvājam iegādāties ērta plānojuma 4 istabu dzīvokli ar personīgo terasi un dārziņu. Dzīvoklis atrodas kvalitatīvā renovētā pirmskara mājā pirmajā stāvā sētas mājā ar logiem uz sētas pusi. Dzīvoklis piemērots gan kā laba investīcija izīrēšanai, gan dzīvei mierīgā un elegantā rajonā. Dzīvoklī tris istabas izolētas, bet liela 40 kv.m. viesistaba apvienota ar virtuves zonu, divi sanmezgli. Dzīvokļa platība 102.5 kv.m., kur ietilpst 9.5 kv.m.liela koka terase. Dzīvokļu apdare veikta ar kvalitatīviem materiāliem no atpazīstamiem uzņēmumiem.

Projekta apraksts

Restaurēta ēka uz Dzirnavu ielas, kas celta pēc latviešu arhitekta Edmunda fon Trompovska projekta 1900. gada sākumā. Šī kompleksā ēka ietilpst Rīgas kultūras vēsturiskajā mantojumā. Liela priekšrocība – ēkas atrašanās vieta, kura atrodas netālu no Rīgas klusā centra un 15 minūšu gājienā līdz Vecrīgai, pilsētas parkiem un skvēriem. Neskatoties uz centrālo izvietojumu, ēka izvietota uz klusas ielas, kurā nav dzīvā satiksmes plūsma. Katrā ēkā izvietots lifts.

Apkārtne

Projekts atrodas tuvu svarīgas nozīmes ielām, apkārt izcila infrastruktūra - gan veikali, gan kafejnīcas. Vasarā šajā rajona varēsiet izbaudīt siltos novakarus, malkojot kafiju ielas kafejnīcās. Tikai 15 minūšu pastaigas attālumā sasniegsiet Vecrīgu, bet tuvajā apkārtnē 5 minūšu gājiena attālumā - vairākus parkus.

Māja un mājas ekstras - renovēta māja, sētas māja, visas komunikācijas, visas ērtības, ir lifts, logi vērsti mājas sētas pusē, slēgta kāpņu telpa, remontēta kāpņu telpa.

Teritorija - blakus sabiedriskais transports, klusa vieta, maksas autostāvvieta, ieeja no ielas, ērta transporta satiksme.

Plānojums - trīs istabas izolētas, virtuve apvienota ar viesistabu, divi sanmezgli, liela terase, personīgais dārziņš.

Mēbeles - bez mēbelēm.

Īpašums un apkure - centrālā apkure, augstie griesti, individuālie siltuma skaitītāji, regulējama apkure.

Remonts un remonta gradācija - kvalitatīvs kapitālais remonts, lamināta parketa grīda, flīžu grīdas segums, krāsotas sienas, mainīta elektroinstalācija, mainīta santehnika, mainīti radiatori.

Īpašuma statuss - pieder zemes domājamā daļa, reģistrēts zemesgrāmatā.

Ērtības - Lifts, Bez mēbelēm.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi