Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Jaun.

Raņķa dambis, Rīga, Āgenskalns

Pieteikt apskati
  • 3 ist.
  • 17 st.
  • 115.50 m2
393 702 USD | 3408.684032 USD/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 02.06.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Jaun.
Vita Kučerenko
(+371) 27070800
Sazināties

Apraksts

Pārdošanai tiek piedāvati dzīvokļi jaunajā projektā “Filozofu rezidence” ar skatu uz Daugavu un vecpilsētas ainavām. “Filozofu Rezidence” atrodas Pārdaugavā, labiekārtotā 4200m² plašā teritorijā, 20minūšu gājienā līdz Vecrīgai. Uz vietas pieejama visa nepieciešamā infrastruktūra (sabiedriskais transports, iepirkšanās centri, mācību un sporta iestādes u.c.).

Projekts apvieno 2 daudzstāvu ēkas (22 stāvi un 23 stāvi) ar dažāda izmēra un virziena terasēm un balkoniem, kuras savieno pazemes stāvvieta vairāk kā 100 automobiļiem. Projekta arhitektūras unikālā iezīme ir pirmā dzīvojamā stāva novietojums, kas ir veidots 14 metru augstumā virs zemes. Zemes līmenī zem jumta, kas paredzēts kā ēkas otrais stāvs, atrodas bērnu, pingponga un basketbola laukumi. Ēkās iebūvēti “KONE” skaņu izolējoši, ātrgaitas dizaina lifti. Iedzīvotāju drošībai paredzēta diennakts apsardze, video novērošanas kameras, domofoni, dzīvokļiem pievienotas signalizācijas sistēmas.

Projektā ir 115 dzīvokļi ar 1 līdz 4 guļamistabām. Piedāvājumā dzīvokļi ar platību no 39m² līdz 258m². Katrā dzīvoklī pieejams balkons un panorāmas logi, no kuriem paveras brīnišķīgs skats uz pilsētu. Griestu augstums dzīvokļos - 2,91m līdz 10 stāvam, augstāk – 3.11m, jumta stāvā - 3,20m.

Dzīvokļu ieejas durvis izgatavotas pēc speciāla pasūtījuma Vācijā ar oša koka apšuvumu un nerūsošā tērauda furnitūru.

Penthouse:

3 līmeņu dzīvoklis ar 7m augstiem griestiem dzīvojamās istabas zonā. Panorāmas skata logi. Pirmajā līmenī pieejama dzīvojamā istaba, kabinets un virtuve, kas atdalīta no viesu uzņemšanas zonas, plaša viesistaba. Otrajā līmenī izvietota guļamistabu zona, katrā dzīvoklī ir Master bedroom. Dzīvokļa trešo līmeni aizņem 100 – 200m² plaša terase, kura ieskauta 3m augstās stikla sienās.

“Filozofu rezidence” atbilst Premium klases projektu drošības un komforta prasībām.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi