Loading map...

Pārdod | Mājas | Rindu māja

Bezdelīgu iela, Rīgas rajons, Piņķi

Pieteikt apskati
  • 3 ist.
  • 143.00 m2
  • 300 m2
281 216 USD | 1966.543488 USD/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 02.06.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Mājas | Rindu māja
Vita Kučerenko
(+371) 27070800
Sazināties

Apraksts

Tiek izīrēta omulīga nemēbelēta māja ar 2 guļamistabām.

Kopējā mājas iekšējo telpu platība bez nojumes, terases un balkona ir 98 m2.

Pirmajā stāvā ir plaša viesistaba, kas savienojas ar virtuvi, sanitārais mezgls viesiem, saimniecības telpas ar katlu un boileri, ērts pieliekamais lai glabātu mantas un izveidotu garderobi.

Priekšnamā ir iebūvēts skapis apģērbu un apavu uzglabāšanai. Pirmā stāva sanitārajam mezglam pievestas komunikācijas, lai varētu pieslēgt veļas mašīnu.

Virtuvē ir elektriskā plīts, tvaika nosūcējs, cepeškrāsns, ledusskapis un trauku mazgājamā mašīna. Viesistabā ir panorāmas logs ar izeju uz terasi un dārzu.

Otrajā stāvā divās pusēs izvietotas guļamistabas. Starp tām atrodas sanitārais mezgls ar dušas kabīni, vannu un divām izlietnēm. Mājas apdare izpildīta no izturīgiem praktiskiem materiāliem mierīgos toņos.

Noslēdzot īres līgumu, tiek apmaksāti pirmais mēnesis un depozīts 2 mēnešu apmērā.

Mājas ar apdari pilnībā gatavas dzīvošanai, atliek vien ievest mēbeles.

Nomas gadījumā mājai tiek piemeklētas tādas mēbeles, kādas vēlas klients.

Balta Village - lielisks, omulīgs, dabai tuvs un kluss privātmāju elites ciemats Piņķu sirdī blakus Jurmala Outlet Village.

Energoefektīvas mājas būvētas 2014. gadā un ideāli noderēs lielām ģimenēm ar vairākiem bērniem. Ir pieejamas mājas ar 2, 3 un pat 5 guļamistabām.

Starptautisks ciemats ar iedzīvotājiem no dažādām valstīm: Latvijas, Norvēģijas, Anglijas, Amerikas, Francijas, Itālijas, Polijas, Šveices, Somijas, Igaunijas, Kazahstānas. Šo vietu dzīvei un biznesam izvēlas vidējā un lielā biznesa īpašnieki, Eiropas kompāniju top menedžeri, IT speciālisti, diplomāti, starptautisko skolu speciālisti, žurnālisti un mākslinieki.

Trīs atslēgu iemesli, kāpēc cilvēki izvēlējās dzīvi šeit: sakopta teritorija, drošība un starptautiska sabiedrība.

Citi iedzīvotāji izvēlējās šo vietu, jo salīdzinoši vienkārši ir saņemt uzturēšanās atļauju Eiropā. Vēl kādi vēlējās dzīvot ārpus pilsētas, bet, tai pat laikā, lai tur būtu “civilizēta” vide, lai viņiem nevajadzētu uztraukties par to, kas saremontēs katlu mājās, kas varēs nopļaut mauriņa kilometrus, kur ņemt spēkus apkopt milzīgo dārzu un šķendēties par sniega tīrīšanu no rītiem. Šeit viņi ieguva to, ko meklēja – personīgo māju, saulainu terasi un pilnu apkalpošanas komplektu.

Daudzas ģimenes šurp pārcēlās bērnu dēļ. Māmiņas ar bērnu ratiņiem var pastaigāties svaigā gaisā pa parkiem vai skaistiem meža celiņiem. Vadāt vecākus mazuļus uz bērnu rotaļu laukumiem, barot pīlītes ar maizi vai zirdziņus ar burkāniem. Skolas vecuma bērniem ir iespēja mācīties vienā no trim starptautiskajām skolām, kas atrodas 1-2 kilometru attālumā no mājām. Viņi 5 minūtēs ar velosipēdu vai skrejriteni var nokļūt skolā, bet galvenais viņiem ir iespēja ilgāk pagulēt no rītiem. Pēc skolas salasās kopā tuvējo ielu bērni un jautrība sit augstu vilni. Braukā ar velosipēdiem, skrituļslidām un skūteriem, spēlē dažādas spēles, laiž gaisā pūķus. Vecāki par viņiem var neuztraukties, jo ciematā nav lielas satiksmes, un vēl te ir pietiekami liela teritorija, lai bērniem nerastos vēlēšanās doties kaut kur tālāk bez pieaugušo atļaujas.

Kādas vēl priekšrocības ir dzīvei daudznacionālā vidē? Protams tas, ka jūs ātri vien bez īpašas piepūles apgūsiet kādu svešvalodu, vajag vien paķert pīrāgu un aiziet ciemos pie sava kaimiņa ārzemnieka, un jūs jau gandrīz francūzis vai anglis! Bērni, kuri pavisam nezināja angļu valodu, pēc gada jau var ir spējīgi apgūt skolas programmu angļu valodā. Bet cik interesanti vakarā ir pasēdēt jaukā kompānijā un paklausīties stāstus par nezināmām valstīm! Šāda vakarēšana vienmēr ievilksies līdz naktij!

Kluba biedriem tiek izdota speciāla elektroniskā karte.

Tā nodrošina ieeju bērnu spēļu laukumos, parka un Mežaparka zonās.

Karte darbojas kā elektroniska caurlaide nakts laikā iebraucot un izbraucot.

Balta Village ciemata partneri piedāvā karšu īpašniekiem atlaides precēm un pakalpojumiem veikalos, restorānos un atpūtas vietās.

Tiek veikta arī pilna māju tehniskā apkalpošana.

Balta Village palīdz saviem klientiem risināt visdažādākos sadzīves jautājumus un vieglāk pielāgoties dzīvei Latvijā.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts