Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Jaun.

Bulduru iela, Rīgas rajons, Piņķi

Pieteikt apskati
  • 4 ist.
  • 3 st.
  • 90.00 m2
0 RUB
Objekts atjaunots: 02.06.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Jaun.
Vita Kučerenko
(+371) 27070800
Sazināties

Apraksts

Nāc dzīvot jau tagad! 4 istabu dzīvoklis gatavs iegādei!

Elitāras dzīvojamās mājas modernā un sakārtotā vidē, kas atbilst visām mūsdienīga dzīvesstila prasībām.

Dzīvokļu projekts, ko izstrādājuši respektabli arhitekti, veidots ar skatu uz apzaļumotajām teritorijām - mazstāvu ēkas ar lieliem logiem, plašām terasēm pirmajā stāvā un balkoniem - lieliski harmonizē ar apkārtējo vidi.

Jaunais dzīvokļu projekts atrodas starp diviem brīnišķīgiem parkiem. No vienas puses atrodas Dārza parks ar bērnu rotaļlaukumu, dīķi ar strūklaku un celiņiem. No otras puses – BBQ parks piemērots nesteidzīgai atpūtai ar draugiem un ģimeni – tajā ierīkota īpaša

ugunskura vieta grilēšanai brīvā dabā. BBQ parku veido dažādu šķirņu koku stādījumi, celiņi, soliņi un skaists, neliels dīķis ar kaskādi.

INTERJERS

Katra dzīvokļa plānojums ir rūpīgi izstrādāts, lai jaunie īpašnieki pēc iespējas optimālāk varētu izmantot dzīvojamo platību, tas attiecas arī uz kvadrātveida balkoniem, kuriem viegli pielāgot āra mēbeles. Visi dzīvokļi tiek piedāvāti ar ieklātām parketa grīdām, krāsotām baltām sienām, kas ļauj jaunajiem īpašniekiem pašiem pielāgot sev vēlamo sienu krāsu, flīzētām un nokomplektētām vannasistabām. Apdarē izmantoti gaumīgi un moderni augstas kvalitātes materiāli.

Projektā vēl paredzētas 2 dzīvokļu mājas, katrā no tām ir 21 dzīvokļi dažādās kvadratūrās - sākot no 49 kvadrātmetru platības līdz pat 105 kvadrātmetriem; attiecīgi ar vienu, divām vai trim guļamistabām. Visas kāpņu telpas ziemā tiek apsildītas.

Vienas autostāvvietas cena 6 000 EUR.

INFRASTRUKTŪRA

Klusa, mierīga un droša vieta, ar rūpīgi apkoptu vidi un skaistiem dārziem un parkiem.

Vairāki bērnu laukumi, ainaviskais dārza parks ar strūklaku, skaists dārzs ar ugunskura vietu, kā arī priežu mežs lieliskām pastaigām pie dabas.

Ļoti izdevīga un piemērota vieta ģimenēm.

Tas atrodas 20 minūšu braucienā līdz Rīgas centram.

10 minūšu braucienā līdz lidostai un 5 minūšu braucienā līdz Jūrmalai.

Babītes vidusskola un bērnudārzi atrodas 5 minūšu brauciena attālumā.

Projektā ir pieejamas 3 prestižas starptautiskas skolas (International School of Latvia, Exupery International School, King’s College Latvia), golfa laukums (Jurmala Golf Club & Hotel), Inbox ledus halle, jāšanas centrs, sporta kompleksi ar baseiniem kā arī teju atklātais lielveikals Via Jurmala Outlet Village.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts