Loading map...

Izīrē / iznomā | Dzīvokļi | Jaun.

Malduguņu iela, Rīgas rajons, Mārupes pag.

Pieteikt apskati
  • 2 ist.
  • 1 st.
  • 64.00 m2
0 RUB
Objekts atjaunots: 02.06.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Jaun.
Vita Kučerenko
(+371) 27070800
Sazināties

Apraksts

Lindenholma ir jauna Rīgas pilsētas daļa uz Rīgas un Mārupes robežas, kas piedāvā premium klases dzīves telpu.

Jauns dzīvojamais kvartāls Rīgas pieprasītākajā rajonā, kur baudīt ideālu līdzsvaru starp pilsētas ērtībām un zaļu ārtelpu, kustību un mieru, lielisku infrastruktūru.

Vide

Īstas mājas Tavai dzīvei.

Lindenholmas unikalitāte ir lielpilsētas iespējas ar privātmājas sajūtu, zaļu vidi un plašu privāto ārtelpu. Lindenholma priekšrocība ir kvartāls brīvs no automašīnām. Mašīnas var novietot virszemes stāvvietās apkārt kvartālam, un vasarā būs pieejama daudzstāvu autostāvvieta.

Lindenholmas kvartālu veido 3 piecstāvu ēkas, 1 trīsstāvu ēka un 2 trīsstāvu pilsētvillas, kas kopumā piedāvā 197 dzīvokļus un 12 apartamentus. Pieejami dažādas konfigurācijas dzīvokļi no studijas tipa līdz plašiem 3 guļamistabu dzīvokļiem, kā arī ekskluzīviem apartamentiem pilsētvillās. Īpaši vēlamies izcelt pirmā stāva dzīvokļus ar pieeju piemājas dārzam.

Lindenholmas zaļajos iekšpagalmos aug 102 koki 20–25 gadu vecumā un tūkstošiem krūmu, zemsedzes un citu augu, kas veido mājīgu parka atmosfēru. Augu kompozīcijas veidotas tā, lai dārzs būtu mainīgs visos gadalaikos.

Cauri Lindenholmas zaļajiem iekšpagalmiem vijas līkumoti celiņi ar asfalta un granīta šķembu maisījuma segumu. Tie ideāli der gan nesteidzīgām pastaigām, gan braukšanai ar velosipēdu vai skrituļslidām.

Īpaši aprīkotas ir aktīvās atpūtas zonas ar 4 spēļu laukumiem bērniem un jauniešiem, āra trenažieriem, basketbola un volejbola laukumiem, tenisa galdiem un ērtu piemājas teritoriju jogai vai rāmai atpūta.

Telpa

Te viss ir gatavs dzīvošanai.

Vastint standarts paredz ērtu un drošu dzīves vidi, nododot lietošanai pilnībā pabeigtas gan iekštelpas, gan ārtelpu vidi. Ikviens risinājums – no pārdomātiem dzīvokļu plānojumiem un teicamai skaņas izolācijas līdz iekštelpu apdarei un ārtelpas labiekārtojumam – kalpo iedzīvotāju komfortam un labsajūtai.

Linedenholmas kvartāls piedāvā 107 mūsdienīgus īres dzīvokļus, kur viss ir gatavs dzīvošanai - funkcionāli plānojumi, iebūvētas virtuves, plaši balkoni.

Studijas tipa dzīvokļi 47,6 m2 1 guļamistabas dzīvokļi 47,8–60,8 m2 2 guļamistabu dzīvokļi 67,3–76,1 m2 3 guļamistabu dzīvokļi 86–90,5 m2 Dzīvokļi ar izeju uz dārzu 60,6–90 m2.

Tostarp piedāvājumā īrei ir divas trīsstāvu pilsētvillas ar 12 premium klases apartamentiem.

8 funkcionāli divstāvu apartamenti - 2 vai 3 guļamistabas, 2 terases 107,5–121,9 m2 platībā ar īstu privātmājas sajūtu. Terases mājas abās pusēs veido plašu privātu ārtelpu, kur baudīt sauli, svaigu gaisu un lielisku kompāniju.

4 penthouse tipa apartamenti - 2 guļamistabas, darbistaba, terase 94,9–95 m2 platībā pilsētvillu augšstavos paver lieliskupanorāmas skatu uz Marupes zaļo ainavu.

Lokācija

Viss jau ir tepat.

Lindenholmā viss ir ātri sasniedzams. Kārļa Ulmaņa gatve ērti savieno kvartālu ar Rīgas centru, lidostu un Jūrmalu. Taču viss svarīgais komfortablai dzīvei ir pieejams tepat Pārdaugava un Mārupe: starptautiskas skolas un bērnudārzi, modernas privātās klīnikas, fitnesa zāles un sporta centri, lielveikali un pakalpojumu sniegšanas vietas.

Kvalitāte

Kur komforta un dzīves standarti līdzvērtīgi Tavējiem.

Lindenholmas kvartāla attīstītājs Vastint ir starptautisks nekustamo īpašumu uzņēmums ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi dzīvojamo, komerciālo un viesnīcu īpašumu attīstīšanā un pārvaldīšanā.

Vastint darbība ir vērsta uz ilgtermiņa vērtības radīšanu, piemērojot sociāli, ekonomiski un ekoloģiski atbildīgus risinājumus. Katrs Vastint projekts ne tikai rada komfortablu vidi tā lietotājiem, bet uzlabo arī apkārtni.

Lindenholma ir radīta, ievērojot Vastint standartu – starptautisku kvalitātes un ilgtspējas programmu, ko īsteno ikvienā valstī, kur tiek attīstīti Vastint projekti. Tas nozīmē, ka būvniecībā un apdarē izmantoti tikai pārbaudīti ilgtspējīgi materiāli un risinājumi, kas apstiprināti testēšanas ceļā.

Turpinoties Lindenholmas un blakus esošā biroju kompleksa Business Garden attīstībai, kvartāla apkaime top par jaunu pilsētas daļu, kas piedāvās komfortablu dzīves, darba un atpūtas vidi ar lielisku infrastruktūru ne tikai iemītniekiem un biroju darbiniekiem, bet arī apkārtnes iedzīvotājiem un viesiem.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts