Loading map...

Izīrē / iznomā | Telpas | Biroji

Brīvības iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 3 ist.
  • 6 st.
  • 335.00 m2
0 RUB
Objekts atjaunots: 02.06.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Telpas | Biroji
Ilvars Turiščevs
(+371) 27055895
Sazināties

Apraksts

335 m2 atvērtā plānojuma birojs ar 3 atsevišķām darba telpām, virtuvi, 2 tualetes telpām un servera vai noliktavas telpu, iebūvētu drēbju skapi pie ieejas birojā. Birojs atrodas ēkas 6. stāvā, ar skatu uz Brīvības ielu ar plašu terasi un balkonu. Birojā ir nodrošināta piespiedu ventilācija, gaisa kondicionēšana, ir atverami logi; iekļūšana birojā ar magnētiskajām kartēm. Biroja nomniekam ir iespēja nomāt līdz 8 garantētajām stāvvietām ēkas autostāvvietā par papildu samaksu – 57 EUR + PVN par vienu stāvvietu mēnesī. Papildus nomas maksai 9.50 eur/m2 , jāmaksā apsaimniekošanas maksa 3.20 eur/m2 + komunālie maksājumi.

Ēkā tiek nodrošināta apsardzes sistēma, videonovērošana, administratora pakalpojumi; ēkā ir 2 lifti, pieejams Lattelekom un Latnet optiskais internets; ēkas nomniekiem ir iespēja izvietot sava uzņēmuma izkārtni – gaismas kasti uz ēkas fasādes.

BRĪVĪBAS 171 ir mūsdienīga biroju ēka, kas atrodas Rīgā pie Brīvības un Indrānu ielas krustojuma, netālu no VEF Gaisa tilta. Sešstāvu ēkas būvniecība tika pabeigta 2006. gada oktobrī. Brīvības ielas pusē ēkas izliektā fasāde veidota alumīnijā un stiklā, kurā atspoguļojas pie ēkas augošais lielais ozols. Pagalma pusē ēka veidota terasveidīgi, tādējādi nodrošinot gan papildus gaismu ēkā, gan atpūtas iespējas ēkā strādājošajiem. Ēkas nomnieku automašīnu novietošana paredzēta apsargātā divlīmeņu autostāvvietā ēkas pirmajā un pagraba stāvā.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts