Loading map...

Izīrē / iznomā | Telpas | Biroji

Pērnavas iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 4 st.
  • 450.00 m2
0 RUB
Objekts atjaunots: 02.06.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Telpas | Biroji
Ilvars Turiščevs
(+371) 27055895
Sazināties

Apraksts

Biroju ēka P83 (2018) ir mūsdienīgs un moderns B klases biroju komplekss - piecu stāvu moderna biroju ēka ar 4200 m2 kopējo iznomājamo telpu platību. Projektēšanas un būvniecības laikā īpaša uzmanība pievērsta būvmateriālu kvalitātei un celtniecības tehnoloģijām, kas nodrošina papildu komfortu un samērīgas komunālās izmaksas.

Pateicoties atvērta plānojuma principam, biroju telpas ir viegli pielāgojamas katra nomnieka individuālām vajadzībām. Biroju ēka veidota kā klasiska piecu stāvu celtne ar plašiem logiem un harmonisku vidi.

Rūpējoties par nomnieku un viesu ērtībām, P83 biroju teritorijā, kā arī ēkas pagrabstāvā, ir izvietotas vairākas autostāvvietas. Ērtu piekļūšanu auto stāvvietām nodrošina automātiskās kartes, kas izmantojamas (ja tas ir nepieciešams) arī darba laika uzskaites sistēmai.

Autonoma klimata kontrole katrai telpu zonai

Gaisa mitrināšanas sistēma

Ēkas vadības sistēma (BMS): programmējama vadīšanas un novērošanas sistēma, kas kontrolē ēkā visas inženierkomunikācijas

Piekļuves kontroles sistēma, video novērošana

Brīvs telpu plānojums, kas ļauj mainīt starpsienu izvietojumu saskaņā ar klientu vēlmēm

Īpaši biezas stikla paketes skaņas izolācijai

Akustiskie paneļi pie ēkas griestiem, izcilam akustiskajam komfortam telpā

Klase: B

Stāvu platība 355 m2- 95 5m2

Griestu augstums: līdz 3,3 m

Ēkā ir neliela konferenču telpa un kafejnīca

Kopējā/ iznomājamā platība: 6 650/ 4 200 m2

Stāvu skaits: 5

Ekspluatācijas uzsākšanas gads: 2018

Katram nomniekam iespējama individuāla elektrības patēriņa uzskaite un pieeja interneta tīklam. Visu komunikāciju pieslēgumi no grīdas nodrošina elastīgu darba vietu izkārtojumu telpās.

Ventilācijas sistēma – moderna mehāniskas pieplūdes/nosūces sistēma, kura izmanto gaisa siltuma enerģijas utilizāciju. Attiecīgi sagatavota, svaiga gaisa pieplūde nodrošināta pa kanāliem ēkas pārsegumos, ar šo nodrošinot dabīgo un ēkas lietotājiem labvēlīgāko siltuma sadalījumu un mikroklimatu. Iekštelpu mikroklimata uzturēšanu nodrošina arī fasādes žalūzijas, kuras vada no ēkas vadības sistēmas (BMS) atbilstoši laika apstākļiem reālajā laikā.

Ēkā ir nodrošināta moderna videonovērošanas sistēma ar datu arhivēšanu. Apsardzes sistēma apvienota ar piekļuves kontroles sistēmu, kas garantē piekļuvi tikai tiem cilvēkiem, kuriem tas ir atļauts. Piekļuves kontroles sistēma ļauj mainīt tiesības, pievienot jaunus darbiniekus kā arī slēgt pieeju atsevišķiem darbiniekiem ātri un jebkurā laikā.

- nomas maksa 9.50 eur/m2 (+PVN) un apsaimniekošana 1,50 eur/m2 (+PVN)

- autostāvvieta pagrabā/ teritorijā: 50,00 eur./ 30,00 eur. par vietu (+PVN)

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi