Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Renov.

Bruņinieku iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 3 ist.
  • 1 st.
  • 53.10 m2
150 000 EUR | 2824.86 EUR/m2| 155 000 EUR Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 13.09.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Renov.
Artūrs Dūzelis
(+371) 26950043
Sazināties

Apraksts

Šis jaunais projekts atrodas Bruņinieku ielā 93 pagalmā Rīgas centrā. Tas ir kvalitatīvi pārbūvēts bijušais austuves ēkas komplekss, kas sastāv no 12 labiekārtotiem un enerģijas efektīviem lofta dzīvokļiem. Dzīvokļos ir plaši logi līdz grīdai, dažos dzīvokļos griestu augstums sasniedz pat 4 metrus, kas ļauj jaunajiem iemītniekiem veidot interesantas mēbeļu dizaina risinājumus.

Vairākiem dzīvokļiem ir pieejamas terases, kur var baudīt vasaras vakarus un izbaudīt dzīvokļu-loftu priekšrocības mierīgā, gaišā un zaļā Rīgas centra pagalmā.

Energoefektivitāte:

Ņemot vērā jaunās prasības par ēkas energoefektivitāti, ir veikti ārsienu siltināšanas darbi, uzstādīti energoefektīvi divkameru logi un katram dzīvoklim ir individuāls siltuma skaitītājs. Katrā telpā ir ierīkota rekuperācijas sistēma, un apkuri nodrošina Toshiba gaiss/ūdens siltumsūknis. Šie ieguldījumi ir vieni no efektīvākajiem risinājumiem daudzdzīvokļu ēkās, kas ļauj iedzīvotājiem saņemt nelielus dzīvokļa rēķinus.

Apdare un interjers:

Šajā projektā visi dzīvokļi ir pilnībā pabeigti un mēs ar prieku palīdzēsim arī ar mēbeļu dizaina jautājumiem. Dzīvokļi ir funkcionāli izplānoti un apdares darbi veikti ar augstvērtīgiem dabīgiem materiāliem. Vannas istabās ir akmens masas vannas, "Laufen" un "Grohe" santehnika, keramiskās flīzes, 33. klases lamināts un finierētas durvis, kas veidotas, lai nodrošinātu jauno iemītnieku komfortu.

Kvalitāte - pilna renovācija:

Ēkas pilnīgai renovācijai ir ierīkotas visas komunikācijas - elektroinstalācija, ūdensvads, kanalizācija. Jaunas starpsienas ir izbūvētas, un dzīvokļiem ir uzstādītas ārdurvis, kas atbilst skaņas izolācijas un ugunsdrošības normatīviem. Fasāde ir renovēta, un jumtam ir uzlikts jauns segums. Pārbūves rezultātā ir uzstādīti plaši logi līdz grīdai un franču balkoni. Apkures sistēmai ir izbūvēts cementa klons ar siltās grīdas apkures caurulēm, bet sanmezglos siltās grīdas nodrošina elektrība. Visi būvdarbi ir pilnībā pabeigti, un ēka ir nodota ekspluatācijā.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi