Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Renov.

Merķeļa iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 3 ist.
  • 5 st.
  • 60.00 m2
165 000 EUR | 2750 EUR/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 02.06.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Renov.
Vita Kučerenko
(+371) 27070800
Sazināties

Apraksts

Skaists un saulains dzīvoklis ar plašu skatu uz Vērmanes dārzu. Pilnībā renovēta, restaurēta māja, kas tika celta 1872, gadā - arhitekts Jānis Fridrihs Baumanis.

Mājai ir visas jaunas komunikācijas un šī gada oktobrī veiks kapitālo remontu kāpņu telpai. Mājas atrašanās ir ļoti labā un ērtā vieta, jo atrodas pašā pilsētas centrā pie Latvijas Universitātes un Vērmanes dārza, kur blakus veikali, restorāni,Vecrīga vien minūtes gājienā un proti satiksmes tuvums atvieglos ikdienas raizes ar nokļūšanu no punkta A līdz punktam B.

Mansarda dzīvokļa plānojums ir ļoti ērts un pārdomāts, divas istabas izolēta , plaša virtuves zona, kas apvienota ar viesistabu, garderobe vai pieliekamais, ko ir iespējams ierīkot pēc ieskatiem. Dzīvoklī ir liels griestu augstums un logi vērsti uz pagalma pusi, kas ļaus izbaudīt mieru no ikdienas pilsētas ritmiem . Dzīvoklis pieejams ar kvalitatīvu kapitālo remontu, trīs pakešu koka stikla logi, kas iztur lielu skaņas izolāciju , koka durvis, parketa grīda, flīžu grīdas segums vannasistabā, krāsotas sienas, centrālā apkure, jauna kanalizācija un apkures sistēma, jauna ventilācija, kā arī pilnībā jauna santehnika.

Izvēlies dzīvi sakārtotā īpašuma ar lielu pievienotu vērtību. Šajā mājā ir vēl pieejami dažada lieluma dzīvokļi.

Ja gadījumā Iegādājoties šo īpašumu Jums būs niepieciešams papildifnansējums, tad sadarbībā ar lielākajām bankām Latvijā esam izveidojuši speciālu piedāvājumu, Jūs varēsiet saņemt ievērojamas atlaides ne tikai kreditēšanā bet arī pārējiem banku piedāvātiem produktiem.

Kā arī visa dokumentu kārtošana un darījumu pavadīšana ir pilnībā bez maksas.

Vairāk informācijai droši zvaniet vai piesakiet vizīti un tiekamies projektā -

Par soli tuvāk Jūsu sapņu mājoklim .

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi