Loading map...

Izīrē / iznomā | Dzīvokļi | Renov.

Čaka iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 3 ist.
  • 3 st.
  • 60.00 m2
850 EUR | 14.17 EUR/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 02.01.2024 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Renov.
Artūrs Dūzelis
(+371) 26950043
Sazināties

Apraksts

Pilnībā renovētā piecstāvu namā Rīgas centrā, Aleksandra Čaka iela 123, izīrē mājīgu trīsistabu dzīvokli, kura platība ir no 60.3 kv. m. Dzīvoklis nav mēbelēts.

Dzīvoklī ir iebūvētā virtuve un virtuves tehnika, iebūvēti skapji.

Dzīvoklim ir pārdomāts un funkcionāls plānojums. Sienas, grīdas un koka iekšdurvis nodrošinātas ar paaugstinātu skaņas izolāciju. Istabās grīdām ir uzstādīts kvalitatīvs koka Tarkett segums. Griezti ir 2, 80 metrus augsti.

Vannas istaba ir aprīkota ar apsildāmo grīdu, elektrisko dvieļu žāvētāju, akmens masas vannu, gaišām flīzēm, augstas kvalitātes Laufen un Villaroy Bosch santehniku.

Ir pieejamas visas pilsētas komunikācijas. Mēs ejam vienā solī ar mūsdienīgām tehnoloģijām un izmaksām, tādēļ apkures sistēmu esam izvēlējušies - inovatīvo 4.paaudzes centralizētās siltumapgādes sistēmu. Tas nozīmē zemākus temperatūras parametrus siltumtīklos, kas ļauj samazināt kurināmā patēriņu. Dzīvoklim ir nodrošināts savs siltuma skaitītājs.

Iedzīvotāju ērtībai ir pieejams ietilpīgs Schindler lifts, kāpņutelpas ar izejām uz ielu un labiekārtotu iekšpagalmu. Teritorija un koplietošanas telpas ir apgaismotas ar LED lampām.

Pagrabstāvā ir plašas noliktavas mantu glabāšanai un slēgta velosipēdu novietne.

Mājas ieejas durvis ir aprīkotas ar video novērošanu, dzīvoklī ir ierīkots video domofons.

Teritorijā ir slēgta virszemes stāvvieta, iekļūšana teritorijā ir nodrošināta caur elektriski veramiem vārtiem. Plašā stāvvieta ir paredzēta automašīnu un velosipēdu novietnei, papildus katra autostāvvieta ir aprīkota ar elektrouzlādes punktiem. Ir iespējams papildus izīrēt autostāvvietu un noliktavu.

Visa plašā teritorija ir labiekārtota - nožogota, labi apgaismota un apzaļumota. Iedzīvotāju komfortam ir izveidotas atpūtas vietas - ērti soliņi un bērnu rotaļlaukums.

Iedzīvotāju drošību visā teritorijā diennakti nodrošina videonovērošanas kameras ar ierakstu, sniedzot iespēju skatīties tiešsaistē, izmantot Jūsu datoru vai viedtālruni.

Nams atrodas Rīgas centrā blakus Ziedoņdārzam, tuvākajā apkārtnē pieejama attīstīta infrastruktūra - sabiedriskā transporta tīkls, skolas, bērnudārzi, veikali, sporta klubi, centra sporta kvartāla rotaļu laukums un citas ikdienas dzīves norisei svarīgas vietas.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts