Loading map...

Izīrē / iznomā | Telpas | Biroji

Brīvības iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 680.00 m2
6 120 EUR | 9 EUR/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 05.02.2024 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Telpas | Biroji
Ilvars Turiščevs
(+371) 27055895
Sazināties

Apraksts

Nomai tiek piedāvāts gaišs , 680 m2. plašs birojs ar atvērtā plānojuma zonām un atsevišķām darba telpām, virtuvi, 4 tualetes telpām(no kurām viena ir pielāgots piekļuvei cilvēkiem ratiņkrēslos) un dušu. Telpu plānojumu iespējams pielāgot nomnieka prasībām. Birojs aizņem visu ēkas 2. stāvu . Lieli panorāmas logi, kas vērsti uz Indrānu un Brīvības ielas pusi, un atvērti, industriāla/loft stila griesti, jauns LED apgaismojums.

Ēkā tiek nodrošināta apsardzes sistēma, videonovērošana, administratora pakalpojumi, ēkā ir 2 lifti, pieejams Tet un Bite optiskais internets, velonovietne, ēkas nomniekiem ir iespēja izvietot sava uzņēmuma izkārtni – gaismas kasti uz ēkas fasādes.

Ēkā ir Rīgas Siltums apkure, centralizēta dzesēšanas sistēma ar iespēju nodrošināt nepieciešamo temperatūru katrā telpā, piespiedu ventilācija, atverami logi, iekļūšana birojā ar magnētiskajām kartēm.

Papildus nomas maksai – maksa par ēkas uzturēšanu un apsaimniekošanu 2.80 EUR/kvm + PVN, kā arī maksājums par komunālajiem pakalpojumiem

Biroja nomniekam ir iespēja nomāt 5 garantētas autostāvvietas pazemes stāvā (nomas maksa par stāvvietu – 70.00 EUR + PVN mēnesī).

BRĪVĪBAS 171 ir mūsdienīga biroju ēka, kas atrodas Rīgā pie Brīvības un Indrānu ielas krustojuma, netālu no VEF Gaisa tilta. Sešstāvu ēkas būvniecība tika pabeigta 2006. gada oktobrī. Brīvības ielas pusē ēkas izliektā fasāde veidota alumīnijā un stiklā, kurā atspoguļojas pie ēkas augošais lielais ozols. Pagalma pusē ēka veidota terasveidīgi, tādējādi nodrošinot gan papildus gaismu ēkā, gan atpūtas iespējas ēkā strādājošajiem. Ēkas nomnieku automašīnu novietošana paredzēta apsargātā divlīmeņu autostāvvietā ēkas pirmajā un pagraba stāvā.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi