Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Renov.

Bruņinieku iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 3 ist.
  • 3 st.
  • 108.00 m2
239 000 EUR | 2212.96 EUR/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 31.08.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Renov.
Artūrs Dūzelis
(+371) 26950043
Sazināties

Apraksts

Piedāvājam dzīvokli bijušās rūpnīcas telpās, tuvu pilsētas centram. 108, 2 m² 3. stāvā (3/3).

Dzīvoklis ir iekārtots industriālisma stilā, pelēkos betona toņus papildinot ar silta toņa koka mēbelēm. Interjeru iespējams viegli pielāgot noskaņojumam, izvietojot un mainot akcentus pie sienām, uz grīdas, mīkstajās mēbelēs. Plašā viesistaba ir apvienota ar virtuvi un ēdamzonu, tās logi vērsti uz dienvidiem, ļaujot ienākt saules stariem visas dienas garumā. Divas guļamistabas ir atdalītas no viesistabas ar lielām, augstām durvīm, pa logu paveras skats uz veco koka apbūvi un lielu bumbieri kaimiņu pagalmā. Labierīcības ir aprīkotas ar vannu, dušu, dvieļu žāvētāju un augstākās klases santehniku. Ir vieta veļasmašīnai un veļas žāvētājam. Dzīvoklim ir biezas sienas un kaimiņi nav dzirdami. Ir Jotul krāsniņa romantiskiem rudens un ziemas vakariem. Apartamentus iespējams pilnveidot, ierīkojot jau izbūvētā šahtā liftu ar durvīm tieši dzīvoklī. Dzīvokļa cenā ir iekļautas iebūvētās mēbeles, divas garāžas un plaša pagraba telpa.

Ēkā ir tikai 9 dzīvokļi, kuros dzīvo draudzīgi kaimiņi. Ir autonomā apkure, kas nozīmē, ka siltumu būs iespējams pieslēgt, kad vēlēsieties. Ir koplietošanas terase un pagrabstāvā neliela sporta zāle un sauna ēkas iemītniekiem. Slēgta teritorija, elektriskie vārti, pagalms bruģēts, naktīs izgaismots, izvietotas novērošanas kameras.

Papildu iespēja - izbūvēt ēkas jumtu, kas atrodas tieši virs dzīvokļa, izveidojot vēl dažas istabas un privāto terasi ar skatu virs Rīgas jumtiem.

Rajons attīstās, tiek renovētas senās mājas, sakoptas ielas. Agrākā Piena kombināta teritorijā plānots veidot parku ar veikaliem, birojiem, kafejnīcām, sporta un veselības centru, bērnudārzu un citām iespējām, saglabājot teritorijas vēsturisko mantojumu.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi