Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | P. kara

Jēkaba iela, Rīga, Vecrīga

Pieteikt apskati
  • 3 ist.
  • 1 st.
  • 67.00 m2
180 000 EUR | 2686.57 EUR/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 21.10.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | P. kara
Artūrs Dūzelis
(+371) 26950043
Sazināties

Apraksts

Pārdodam dzīvokli pēc veikta kvalitatīva kapitālā remonta. Pārbūve un pārplānošana veikta uz saskaņota projekta pamata, pārplānošana nodota ekspluatācijā 2022.gadā.

Dzīvoklī ir visas nepieciešamās mēbeles un augstvērtīga sadzīves tehnika, to var izmantot nekavējoties dzīvošanai vai izīrēšanai (līdz šim tas netika izīrēts).

Dzīvoklim pārbūves gaitā uzlabots plānojums, padarot to ērtāk izmantojamu. Dzīvokļa kapitālā remonta laikā pilnībā nomainīta un no jauna ierīkota visa elektroinstalācija un santehnikas pievadi, kapitāli izlīdzinātas sienas, grīdas un griesti. Dzīvoklī izveidoti divi sanmezgli, uzstādīta jauna santehnika, kā arī izveidota atsevišķa veļas telpa ar mazgāšanas un žāvēšanas funkciju, no jauna instalētās inženierkomunikācijas dzīvokli padara ērtu un funkcionālu. Priekšnamā, virtuvē un abās vannas istabās ierīkotas siltās grīdas.

No dzīvokļa logiem redzams labs, plašs skats uz zaļo zonu uz parku. Dzīvokļa logi uz abām mājas pusēm – uz Jēkaba ielas parka pusi un uz pagalmu. Pagalmā rezervēta regulāra vieta automašīnas novietošanai.

Mājai 2022.gadā ir veikts remonts kāpņutelpā, tās durvis slēdzamas, koda atslēga.

Māja atrodas izcili ērtā lokācijas vietā. Tuvumā veikali, transports, teātris, opera, bankas, skolas, SPA, Vecrīgas šarms. Vienlaicīgi Jēkaba iela ir viena no Vecrīgas klusākajām ielām, jo atrodas parka malā, bet kafejnīcas un restorāni neatrodas dzīvojamās mājas tiešā tuvumā, tie izvietoti vairāk Vecrīgas centrālajā daļā.

Nekustamajam īpašumam nav apgrūtinājumu un tas var tikt pārdots nekavējoties.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts