Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Renov.

Sadovņikova F. iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 2 ist.
  • 4 st.
  • 31.80 m2
90 000 EUR | 2830.19 EUR/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 15.01.2024 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Renov.
REALAT real estate
(+371) 22304489
Sazināties

Apraksts

Pārdod dzīvokli dzīvošanai vai izīrēšanai.

Pilnībā aprīkots un labiekārtots ar 7% investīciju atdevi no izīrēšanas. (Booking/AirBnB ienesīgums līdz 17%)

Cenā iekļauts iebūvējamās mēbeles un tehnika - pārējās kustamās mantas pēc vienošanās.

Par projektu:

1.kārta

Pilnībā renovēts 3 stāvu mūra nams, restaurēta vēsturiskā fasāde, izbūvētas jaunas inženierkomunikācijas, regulējama apkure - katrā dzīvoklī savs siltumskaitītājs, renovēta kāpņu telpa, izbūvētas 13 apsildāmas noliktavas telpas nama pagrabstāvā (vidējā platība 3m2). Labiekārtots pagalms ar 10 autostāvvietām, no kurām 5 būs zem nojumes un 10 velonovietnes. Plānots nodot ekspluatācijā līdz 2022.gada septembrim.

2.kārta

Mūra nama jumta pārbūve par pilnu 4.stāvu, kurā tiks izbūvēti 3 dzīvokļi (1ist.dz 32m2; 2ist.dz. 35m2 un 3ist.dz. 65m2) ar pilnu iekšējo apdari.

Koka ēkas pārbūve, kurā tiks izbūvēti divi 3 istabu dzīvokļi un veikala telpas ar atsevišķu ieeju. Plānots nodot ekspluatācijā līdz 2023.gada februārim.

S22 ir ērts un perspektīvs dzīvojamās vides projekts netālu no Rīgas centra. Šeit, renovētā ēkā, jūs priecāsieties par savām mājām un jauno dzīves stilu. Projektā pieejamie apartamenti par konkurētspējīgu cenu – 25 m2 vienistabas un 32-36m2 divistabu studio apartamenti, kā arī 65m2 trīsistabu dzīvoklis.

Lokācija:

Blakus ir vairāki sabiedriskie transporti, parki un veikali.

Netālu ir izglītības iestādes, LU Sociālo zinātņu fakultāte, veikali, iepirkšanās centri un Rīgas sirds - Vecrīga.

Projektā ir atvērta plānojuma apartamenti, kuri lieliski piemēroti īstermiņa dzīvošanai vai izīrēšanai. Plānojums ir rūpīgi pārdomāts, sniedz plašuma sajūtu un ļauj racionāli izmantot visu platību. Atmosfēra ir gaiša un patīkama, pateicoties īpašam logu izvietojumam.

Pamatvērtības, ko projekts sniedz saviem iedzīvotājiem, ir gandarījums un miers.

Projektā jūs gaida pozitīva vide - plašā teritorija pie ēkas ir labi izgaismota un labiekārtota ar pastaigu takām, atpūtas soliņiem un bērnu rotaļlaukumiem. Tā ir bagātīgi apzaļumota ar kokiem un ziedošiem augiem.

Patīkama vide ir arī apkaimē. Tepat blakus atrodas divi parki – Miera dārzs un Klusais dārzs, kopā 8,3ha, kur ir mierīgi un skaisti visos gadalaikos. Tie ir labākie parki pilsētā ar bērnu laukumiņiem, skeitparku, vietām gan sportošanai, gan relaksējošām pastaigām.

Projekts izvietots Sadovņikova ielā 22, Rīgas centra pievārtē. Firss Sadovņikovs iegājis pilsētas vēsturē kā ļoti bagāts tirgotājs, mecenāts, Rīgas un Pēterburgas goda pilsonis.

S22 tuvumā ir Rīgas centrs, Vecrīga, Daugavas krastmala un promenāde ar veloceliņu, Centrālais pilsētas tirgus – lielākais tirgus Ziemeļeiropā. Šeit jūs redzēsiet, kā uzaust saule un dodas uz dusu vakarpusē. Netālu izvietoti Krasta ielas shopping centri visām vajadzībām un gaumēm.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi