Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Renov.

Sadovņikova F. iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 2 ist.
  • 3 st.
  • 30.70 m2
88 000 EUR | 2866.45 EUR/m2| 89 000 EUR Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 15.01.2024 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Renov.
REALAT real estate
(+371) 22304489
Sazināties

Apraksts

Pārdod 2 istabu dzīvokli Rīgas centrā, tikai 1,5 km attālumā no Vecpilsētas

Šis 31 kvadrātmetru dzīvoklis atrodas pilnībā renovētā 1918. gada ķieģeļu mūra namā ar 4 virszemes stāviem un cokolstāvu. Dzīvoklis ir izvietots nama 3. stāvā, nodrošinot klusumu un mieru. Dzīvoklis izvietots uz AD pusēm, ļoti saulains un silts.

Šis dzīvoklis ir piemērots gan dzīvošanai, gan izīrēšanai. Tas ir pilnībā aprīkots un labiekārtots, un no īres ienākumiem ir iespējams gūt 7% ieguldījumu atdevi (īstermiņa īres gadījumā līdz pat 17%). Cenā iekļautas iebūvējamās mēbeles un tehnika. Komunālie maksājumi jūsu ērtībām pēc skaitītāju patēriņa, gan elektrībai, aukstajam un karstajam ūdenim, gan arī apkures patēriņam. Ēkā ir izbūvēts jauns siltummezgls, ar 2 Junkers 9000i sērijas kondensāta tipa gāzes katliem kaskādē, kuri nodrošina ekonomisku patēriņu. Komunālie māksājumi sastāda vidēji vasārā 2Eur/m2 un ziemā 4-5Eur/m2.

Šī dzīvokļa atrašanās vieta ir ļoti izdevīga. Blakus atrodas vairāki sabiedriskie transporta veidi, parki un veikali. Netālu ir izglītības iestādes, LU Sociālo zinātņu fakultāte, veikali, iepirkšanās centri un Rīgas sirds – Vecrīga. Projekta plānojumā ir atvērtā tipa apartamenti, kas ideāli piemēroti īstermiņa dzīvošanai vai izīrēšanai. Plānojums ir rūpīgi izstrādāts, nodrošinot plašuma sajūtu un efektīvu platības izmantošanu. Gaišs un patīkams interjers tiek radīts ar īpašu logu izvietojumu. Šī vieta nodrošina iedzīvotājiem apmierinājumu un mieru.

Šis dzīvoklis ir lieliska iespēja iegādāties ērtu un mājīgu mājokli Rīgas centrā. Neatlieciet, sāciet jauno dzīves sākumu "S22" projektā jau šodien!

_________________

Projekts "S22" ir ērts un perspektīvs dzīvojamās vides projekts, kas atrodas netālu no Rīgas centra. Šajā renovētajā ēkā jūs atradīsiet savu mājvietu un jaunu dzīvesveidu. Projekta piedāvātie apartamenti ir pieejami par konkurētspējīgu cenu: 25 kvadrātmetru vienistabas dzīvokļi un 32-36 kvadrātmetru divistabu studijas, kā arī 65 kvadrātmetru trīsistabu dzīvoklis.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi