Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Jaun.

Gaujas iela, Rīgas rajons, Mārupes pag.

Pieteikt apskati
  • 3 ist.
  • 4 st.
  • 74.00 m2
182 970 EUR | 2472.57 EUR/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 11.01.2024 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Jaun.
Laima Vīte
(+371) 27070726
Sazināties

Apraksts

Nepalaidiet garām šo apbrīnojamo iespēju! Iepazīstinām ar mājīgu trīsistabu dzīvokli ļoti pieprasītajā Dižozoli projektā. Palikuši brīvi vien pāris pēdējie dzīvokļi. Un tas vēl nav viss-ir iekļauta bezmaksas autostāvvieta un noliktavas telpa!

Ieejiet mūsdienu dzīves pasaulē ar šī dzīvokļa funkcionālo plānojumu, divām plašām guļamistabām un izsmalcinātu iekšējo apdari. Kamēr mēbeles nav iekļautas cenā, jums ir brīvība projektēt un iekārtot savu sapņu dzīvokli tieši pēc savas gaumes.

Piedzīvojiet izsmalcinātības iemiesojumu ar daudzdzīvokļu arhitektūru Mārupē. Stikla fasāde ne tikai piešķir elegances pieskārienu, bet arī nodrošina ilgstošu izturību, kā rezultātā jums rodas zemākas ekspluatācijas izmaksas.

Atvadieties no vēsām ziemām ar grīdas apsildes sistēmu, kas nodrošina mājīgu klimatu visā dzīvoklī. Tas ne tikai uztur jūs siltu, bet arī piešķir jūsu dzīves telpai greznības pieskārienu. Turklāt, ja temperatūra ir par 40 grādiem zemāka nekā tradicionālajiem radiatoriem, jūs varat baudīt papildu apkures izmaksu samazinājumu par 20%.

Bet ar to viss neapstājas-projekts piedāvā lielāku un rūpīgi koptu teritoriju Mārupē. Iedomājieties, ka atgriežaties mājās slēgtā pagalmā ar ērtu piebraucamo ceļu, attālināti vadāmu barjeru un vārtiem, lai nodrošinātu papildu drošību. Izbaudiet lielisko brīvā dabā ar plašu sporta laukumu dažādām aktivitātēm, bērnu rotaļu laukumu mazajiem un skaisti labiekārtotām teritorijām ar mūžzaļajiem stādījumiem. Projekta apgaismojums papildina ar smalku pieskārienu apkārtni, radot patiesi burvīgu vidi.

Mēs rūpējamies par vidi un Jūsu maciņu. Tāpēc saules paneļi tiek uzstādīti uz projekta jumta, palīdzot samazināt kopējās enerģijas izmaksas un samazināt jūsu oglekļa nospiedumu.

Aptveriet nākotni ar integrētajiem viedajiem risinājumiem šajā projektā. Pieredze bezrūpīgu ikdienas dzīvi ar jaunākajām tehnoloģijām pa rokai.

Nepalaidiet garām savu iespēju iegūt šo neticamo dzīvokli.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi