Loading map...

Pārdod | Investīciju projekti | Zeme ar projektu

Ventspils iela, Rīga, Šampēteris-Pleskodāle

Pieteikt apskati
  • 120000.00 m2
  • 73600 m2
Objekts atjaunots: 07.03.2024 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Investīciju projekti | Zeme ar projektu
REALAT real estate
(+371) 22304489
Sazināties

Apraksts

Pārdod multifunkcionālu attīstības projektu, kas ietver kvartālu ar daudzdzīvokļu un biroju ēkām, kopējā platībā līdz 120,000 m2 uz zemes gabala ar kopējo platību 73,600 m2.

Tas apvienos ēkas ar daudzveidīgu pielietojumu, piedāvājot telpas gan augsto tehnoloģiju nozarei, gan dzīvošanai. Šeit būs arī ērtas darbavietas, laboratorijas un atpūtas zonas.

Projekta redzējums ir unikāls un pārdomāts, piedāvājot plašu klāstu nozares un iespēju sajaukumu. Arhitektu un attīstītāju sadarbība ļauj radīt pilsētas daļu, kurā darbojas un dzīvo cilvēki, piedāvājot inovācijas un modernas dzīvesvietas.

Projekta vieta, starp lidostu, vecpilsētu un universitātēm, nodrošina unikālu apstākļus gan dzīvojamo, gan darba platību izveidei. Šis projekts kļūs par piemēru pasaules līmeņa dizaina un inovatīvu tehnoloģiju risinājumu integrācijai Rīgā.

Pasaulē pazīstamais arhitektu uzņēmums Gensler un Latvijas uzņēmums Arhis Arhitekti veidos koncepciju daudzfunkcionālai teritorijai Lielirbes ielā, kas apvienos telpas augsto tehnoloģiju nozarei, dzīvošanai, darbam un atpūtai. Šis būs lielākais nekustamo īpašumu projekts Rīgā.

Paredzams, ka daudzfunkcionālajā kompleksā atradīsies uzņēmumu, atpūtas, izglītības, komerciālās un dzīvojamās telpas līdz 120 000 m2 platībā. Platības ziņā šis būs lielākais nekustamo īpašumu projekts Latvijas galvaspilsētā.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts