Loading map...

Izīrē / iznomā | Telpas | Biroji

Miera iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 7 st.
  • 200.00 m2
2 400 EUR | 12 EUR/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 13.09.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Telpas | Biroji
Māris Goldšteins
(+371) 29611271
Sazināties

Apraksts

Ekskluzīvas Biroja Telpas Rīgas Centrā Pēc Pilnas Renovācijas

Mansarda tipa biroja telpas, kas atrodas prestižā Rīgas centrā, ir pieejamas iznomāšanai pēc ēkas kompletas renovācijas, kur pašlaik turpinās remontdarbi. Šīs telpas ir piemērotas uzņēmējdarbības attīstībai, nodrošinot augstu komfortu un pārsteidzošu darba vidi.

Iznomā Īpašnieks ar 30 Gadu Pieredzi

Ar lepnību piedāvājam biroja telpas, ko iznomā pieredzējis īpašnieks ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi nekustamā īpašuma jomā. Šī pieredze garantē jums augstāko kvalitāti un profesionālu attieksmi pret klientiem.

Izcila Atrašanās Vieta Rīgas Centrā

Īpašums atrodas Rīgas centrā, prestižā vietā, kur ikdienā tiek novērota liela cilvēku plūsma. Tā atrašanās vieta pie Miera ielas un Brīvības ielas krustojuma nodrošina vieglu piekļuvi gan jūsu darbiniekiem, gan klientiem.

Ērtas Un Plašas Telpas

Piedāvātās telpas ir plašas un gaišas, sniedzot jums vislabākās darba apstākļus. Telpām ir pieejamas visas modernas ērtības un telekomunikācijas, lai nodrošinātu jūsu uzņēmējdarbības veiksmīgu attīstību.

Izcila Infrastruktūra Un Ērtības

Šīs telpas piedāvā ne tikai ērtu darba vidi, bet arī izcili infrastruktūru, kas ļauj jums efektīvi veikt uzņēmējdarbību. Netālu atrodas dažādas iestādes, veikali, sabiedriskā transporta pieturas un citas ērtības.

Autostāvvieta Pieejama

Ja nepieciešams autostāvvieta, piedāvājam iespēju iznomāt autostāvvietu ēkas pagalmā (ierobežots skaits, maksas), vai arī izmantot blakus esošo stāvlaukumu (ierobežots skaits). Tas nodrošinās ērtu transporta risinājumu gan jūsu darbiniekiem, gan klientiem.

Teicams Tehniskais Atbalsts

Īpašumu apsaimnieko uzticama nekustamā īpašuma kompānija "Berzins Investment Ltd", kas nodrošina 24/7 tehnisko atbalstu, lai jūs justos droši un ērti.

Sazinieties Un Apskatiet Telpas Klātienē

Ja esat ieinteresēts un vēlaties apskatīties šīs izcilās biroja telpas klātienē, lūdzu, zvaniet mums. Mēs ar prieku atradīsim jums ērtu laiku vizītei un parādīsim šīs īpašās telpas, kas var kļūt par jūsu uzņēmuma jauno mājvietu.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi