Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Renov.

Čaka iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 3 ist.
  • 4 st.
  • 63.10 m2
186 145 EUR | 2950 EUR/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 14.06.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Renov.
Artūrs Dūzelis
(+371) 26950043
Sazināties

Apraksts

BERTRAND KVARTĀLS projekts A. Čaka ielā 123 ir pilnībā renovēts piecstāvu nams, kuru 1930. gadā uzprojektēja arhitekts E.Jakobsons. Piecstāvu mūra nams ir 1930. gadu funkcionālisma arhitektūras liecība, kas izpaužas galvenās fasādes arhitektoniskajā un savam laikam raksturīgajā askētiskajā dekoratīvajā risinājumā.

PAR DZĪVOKĻIEM

Pilnībā renovētā piecstāvu namā ir pieejami 16 mājīgi divistabu un trīsistabu dzīvokļi, kuru platība ir no 51,5 kv.m. līdz 64,8 kv.m. Pieejamas arī komerctelpas ar lieliem skatlogiem uz A.Čaka ielu - 76 kv.m. un 108 kv.m.

Dzīvokļiem ir pārdomāts un funkcionāls plānojums, kas nodrošinās komfortu dzīvokļu īpašniekiem un atbilst visām mūsdienu dzīves prasībām.

Nams renovēts izmantojot augstas kvalitātes apdares materiālus, efektīvus tehniskos un inžiniertehniskos risinājumus. Dzīvokļi atšķiras ar augstu renovācijas un materiālu kvalitāti, komfortu, lielisku skaņas izolāciju un patīkamu iekštelpu mikroklimatu.

Visi dzīvokļi ir pieejami ar kvalitatīvu pilnu iekšējo apdari. Jūsu ērtībai ir pieejami dizainera pakalpojumi, kas var izveidot Jums piemērotu, gaumīgu dzīvokļa interjeru.

Sienas, grīdas un koka iekšdurvis nodrošinātas ar paaugstinātu skaņas izolāciju. Istabās grīdām ir uzstādīts kvalitatīvs koka Tarkett segums. Griezti ir 2,80 metrus augsti.

Vannas istabas ir aprīkotas ar apsildāmajām grīdām, elektriskajiem dvieļu žāvētājiem, spoguļiem, akmens masas vannām, gaišām flīzēm, augstas kvalitātes Laufen un Villaroy Bosch santehniku.

Dzīvokļos ir pieejamas visas pilsētas komunikācijas.

Iedzīvotāju ērtībai ir ietilpīgs Schindler lifts. Pie lifta atrodas telpa, kur iespējams novietot bērnu ratiņus. Plašās kāpņutelpas izgrezno ķieģeļu sienas, kas ved uz ielu un labiekārtotu iekšpagalmu. Teritorija un koplietošanas telpas ir apgaismotas ar LED lampām. Pagrabstāvā ir plašas noliktavas mantu glabāšanai un slēgta velosipēdu novietne. Mājas ieejas durvis ir aprīkotas ar video novērošanu, dzīvokļos ierīkoti video domofoni.

STĀVVIETAS

Teritorijā ir slēgta virszemes stāvvieta, iekļūšana teritorijā ir nodrošināta caur elektriski veramiem vārtiem. Plašā stāvvieta ir paredzēta automašīnu un velosipēdu novietnei, papildus katra autostāvvieta ir aprīkota ar elektrouzlādes punktiem. (Katrai stāvvietai savs uzlādes punkts).

INOVATĪVAS TEHNOLOĢIJAS

Apkures sistēma.

Mēs ejam vienā solī ar mūsdienīgām tehnoloģijām un izmaksām, tādēļ apkures sistēmu esam izvēlējušies - inovatīvo 4.paaudzes centralizētās siltumapgādes sistēmu. Tas nozīmē zemākus temperatūras parametrus siltumtīklos, kas ir savā ziņā jauns tehnisks izaicinājums AS “RĪGAS SILTUMS” un ir pirmais lielākais zemas temperatūras siltumapgādes sistēmas projekts Latvijā.

Zemas temperatūras siltumapgādes projekti tiek veiksmīgi īstenoti vairākās Ziemeļeiropas un Rietumeiropas valstīs, piemēram, Vācijā, Dānijā un Somijā, un tagad arī Latvijā.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi