Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Renov.

Artilērijas iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 3 ist.
  • 2 st.
  • 70.50 m2
190 350 EUR | 2700 EUR/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 20.09.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Renov.
Artūrs Dūzelis
(+371) 26950043
Sazināties

Apraksts

PAR PROJEKTU.

Esam veikuši pilnu ēku renovāciju, kas sevī ietver no jauna pilnībā ierīkotas visas komunikācijas – elektroinstalācija, ūdensvada un kanalizācijas tīkli, izbūvētas jaunas starpsienas, uzstādītas dzīvokļu ārdurvis, ievērojot normatīvus skaņas izolācijā un ugunsdrošībā. Renovēta un siltināta ēkas fasāde, silitnātas ēkas bēniņu telpas,dzīvokļos uzstādīta rekuperācijas sistēma un apkures nodrošināšanai izbūvētas siltās grīdas, izbūvēts jauns jumta segums. Pārbūves rezultātā uzstādīti plaši divupakešu logi, franču balkoni vai durvis uz terasi. Vēsturiski saglabātajā, šarmantajā sarga mājiņā iedzīvotāju ērtībām esam ierīkojuši velosipēdu un bērnu ratiņu novietni. Pagraba telpas esam izmantojuši, lai katram dzīvoklim ierīkotu mantu glabātuvi.

Šajā projektā visiem dzīvokļiem ir pilnībā pabeigti apdares darbi un ja nepieciešams, mēs labprāt palīdzēsim risināt mēbeļu dizaina jautājumus. Mūsu funkcionāli izplānotie dzīvokļi var lepoties ar augstvērtīgu interjeru, kas veidots no dabīgiem apdares materiāliem. Akmens masas vannas,”Laufen” un “Grohe” santehnika, keramiskās flīzes, 33 klases lamināts vai trīsslāņu koka parkets un finierētās durvis izvēlētas tieši jauno iemītnieku komfortam. Katram dzīvoklim uzstādīts individuāls siltuma skaitītājs, kā arī karstā un aukstā ūdens skaitītāji.

Energoefektivitāte

Ņemot vērā pircēju prasības pēc energoefektīva un ilgtspējīga mājokļa mēs veicām ēku pārbūvi tā, lai nodrošinātu A un A+ energoklasi, veikti ēkas ārsienu siltināšanas darbi, uzstādīti energoefektīvi divkameru logi, katram dzīvoklim uzstādīts individuāls siltuma skaitītājs. Katrā telpā ierīkota rekuperācijas sistēma. Apkuri nodrošina firmas Toshiba gaiss/ūdens siltumsūknis. Uz autonovietnes jumta uzstādīti saules paneļi. Minētie ieguldījumi šobrīd uzskatāmi par efektīvāko izmaksu taupīšanas risinājumu daudzdzīvokļu ēkā un ļaus iedzīvotājiem saņemt nelielus rēķinus par dzīvokli.

PRIVĀTUMS PILSĒTAS CENTRĀ

Projektā ir tikai 12 dzīvokļi, kas atrodas lielā, skaistā un slēgtā pagalmā, gandrīz katram dzīvoklim ir sava (terase vai balkons).

A UN A+ ENERGOKLASE

Rīgas centrā ļoti reti tiek realizēti projekti kuri piedāvā A un A+ energoklasi. Apkuri dzīvokļiem nodrošina siltumsūknis,dzīvokļos ir rekuperācijas sistēma, kā arī uz jumta uzstādīti saules paneļi

ZAĻŠ UN PERSPEKTĪVS RAJONS

Grīziņkalna rajons ir UNESCO kultūrmantojuma sastāvdaļa ar vēsturisku elpu un zaļām atpūtas zonām. Šeit mūsdienīgais komforts sastop dabas mieru un šarmu.

MODERNS PLĀNOJUMS UN STILĪGS INTERJERS

Ēkā iepriekš atradās Rīgas kinostudijas rekvizītu noliktavas, tapēc dzīvokļu interjerā un atjaunotās vēsturiskās kāpņu telpās esam uzsvēruši ēkas industriālo raksturu.

Zaļa vide un ilgtspēja.

Grīziņkalna priekšrocība ir lieli, slēgti un zaļi pagalmi. Arī mūsu projekts savu mājvietu atradis šādā pagalmā, kurā aug daudz simtgadīgu koku, ko esam papildinājuši ar krūmu un ziemciešu stādījumiem un citiem pārdomātiem labiekārtojuma risinājumiem. Gandrīz katram no dzīvokļiem tiek piedāvāta sava (balkons vai terase), kas ņemot vērā nelielo dzīvokļu skaitu nodrošinās jums mieru, klusumu un privātumu Rīgas centrā.

Domājot par mūsu vides saglabāšanu tiks nodrošināta atkritumu šķirošana. Mūsu projektā katram dzīvoklim iespējams iegādāties savu segtu auto novietni, kā arī radīta iespēja uzlādēt savu elektro auto.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi