Loading map...

Pārdod | Mājas | Privātmāja

Kurmales iela, Rīgas rajons, Mārupes pag.

Pieteikt apskati
  • 4 ist.
  • 145.00 m2
  • 804 m2
215 000 EUR | 1482.76 EUR/m2| 222 000 EUR Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 23.04.2024 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Mājas | Privātmāja
Laima Vīte
(+371) 27070726
Sazināties

Apraksts

Nāc dzīvot mājā Mārupē par samērīgu cenu!

Pārdod dvīņu māju Mārupē ar kopējo platību 145 m2 un zemes platību 804 m2. Kopts, plašs pagalms ar atrakcijām bērniem- paradīze ģimenei ar bērniem. Privātumu nodrošina tūju dzīvžogs no visām pusēm.

Ēkas pirmajā stāvā atrodas neliels vējtveris, plaša dzīvojamā istaba ar vairākām funkcionālajām zonām (ieejas zona ar kāpņu telpu, dzīvojamās istabas zona un virtuves zona), pie ieejas atrodas saimniecības/katlu telpa un sanmezgls, un garāža vienas automašīnas novietošanai. Ēkas otrā stāva plānojuma centrā atrodas neliela halle, no kuras var nokļūt uz kādu no trim plašām guļamistabām vai sanmezglu. Ēkas otrā stāva pagalma fasādē atrodas neliela ārtelpa – balkons 6, 8m2.

Ielas galā pietur autobuss, kas ved uz vairākam tuvējām skolām. Bērnudārzs, skola, sabiedriskais transports, skolas autobuss, veikali, novada dome, restorāni un veselības aprūpes iestādes atrodas 10-20 minūšu attālumā no īpašuma. Vecrīga un Jūrmala atrodas 15 minūšu brauciena attālumā ar automašīnu. Apkārtnē klusi un jauki kaimiņi.

Mājai ir ievilktas un pieslēgtas šādas komunikācijas: centrālais ūdens, centrālā kanalizācija un centrālā gāze, optiskais internets, signalizācija ar kustību sensoriem un ar ugunsdrošības signalizāciju, kura ir pieslēgta pie apsardzes firmas. Ierīkota cetrālā ūdes attīrīšanas iekārta. Ap māju esošo mauriņu pļauj zāles pļāvējs robots, kas iekļauts mājas cenā.

Ēka ir celta no vieglbetona blokiem pilnu divu stāvu apjomā. Kārtīgi siltināta, ko var pamanīt arī uz zemajiem ikmēneša maksājumiem. Pārdodamajai ēkas daļai ir atsevišķi komunikāciju tīkli, apkures sistēmas, teritorijas daļas viena no otras norobežotas ar sētu un dzīvžogu.

Māja tiek pārdota par 2023.gada 1.augustā noteikto tirgus vērtību 235 000 EUR (vērtējumu veica sertificēts SIA “Latio” vērtētājs).

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts