Loading map...

Pārdod | Namīpašumi | Biroju ēka

Marijas iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 50 ist.
  • 2 st.
  • 1094.00 m2
2 146 000 EUR | 1961.61 EUR/m2| 2 250 000 EUR Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 21.09.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Namīpašumi | Biroju ēka
REALAT real estate
(+371) 22304489
Sazināties

Apraksts

Piedāvājam unikālu nekustamo īpašumu Rīgas Centrā – Marijas ielā 2. Šī vēsturiskā ēka, kas tika celta 1910. gadā un pēc renovācijas izskatās svaiga un moderna, piedāvā plašu iespēju klāstu investoriem un uzņēmējiem.

Šajā piedāvājumā ir pieejami ēkas 3. līdz 6. stāvi, nodrošinot kopējo platību apmēram 1094 kvadrātmetri. Īpaši izceļas 6. stāvs, kas ir mansarda stāvs, kurā koka sijas un dekoratīvie koka griesti piešķir telpām neaizmirstamu šarmu. Šajā ēkā ir arī augstas kvalitātes gaisa ventilācijas sistēma un kondicionēšanas iekārta, kas nodrošina komfortu visiem ēkas lietotājiem.

Kāpņu telpas ir rūpīgi izstrādātas, lai akcentētu vēsturisko mantojumu, un ēkā ir moderns lifts, kas nodrošina ērtu piekļuvi visiem stāviem.

Šobrīd visi stāvi ir pielāgoti biroja vajadzībām, piedāvājot atvērtu plānojumu telpu centrā un atsevišķus mazus kabinetus malās.

Šis ir īpašums ar platību 1094 kvadrātmetri, kas sastāv no 3., 4., 5. un 6. stāva. Īpašums atrodas Rīgas centrā, blakus Centrālajai stacijai un topošajam biznesa centrā Novira Plaza, kur norit intensīva gājēju, automašīnu un sabiedriskā transporta plūsma.

Šis ir lielisks objekts investīcijām. Šobrīd telpas ir izbūvētas biroja vajadzībām, taču ir izstrādāts projekts, kas gatavs iesniegšanai būvvaldē funkcijas maiņai uz dzīvokļiem. Telpu stāvoklis ir labs, un vietām var būt nepieciešams tikai kosmētiskais remonts. Katrs stāvs ir apmēram 280 kvadrātmetri liels un aprīkots ar atsevišķiem sanmezgliem un virtuves zonu. Logi galvenokārt ir vērsti uz Marijas ielu.

Ēkā ir pieejams pasažieru lifts, RS apkure un izbūvēta ventilācijas sistēma.

Atbilstoši Rīgas pilsētas teritoriālajam plānojumam, šī ēka atrodas jaukta centra apbūves teritorijā (JC8), kur galvenie lietošanas veidi ietver birojus, veselības aizsardzības iestādes, daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas un citus līdzīgus objektus. Šis īpašums ir izcilā investīciju iespēja ar lielisku atrašanās vietu Rīgas centrā.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts