Loading map...

Pārdod | Telpas | Pagrabi un puspagrabi

Elizabetes iela, Rīga, Centrs

Pieteikt apskati
  • 2 ist.
  • 1 st.
  • 320.00 m2
640 000 EUR | 2000 EUR/m2| 865 100 EUR Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 02.06.2023 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Telpas | Pagrabi un puspagrabi
Ilvars Turiščevs
(+371) 27055895
Sazināties

Apraksts

Ekskluzīvi, plaši, grezni dzīvokļi ar 1 vai līdz pat 5 guļamistabām, kabineta telpām, vairākiem sanmezgliem, virtuvi, priekštelpu, vestibilu un koridoriem, kas vijas cauri dzīvoklim noslēpumainā, bet ērtā deju solī, 1899.gadā arhitekta Kārļa Johana Fesko celtajā un tēlnieka Augusta Franča Lēberehta Folca skulptūru ieskautajā ēkā radīs izsmalcinātu dzīves telpu.

Elizabeth ir Rīgas klusā centra pērle, kas pilnībā rekonstruēta pēc arhitekta Mārtiņa Batraga projekta. Mājā izvietoti 19 plašuma un brīvības pilni dzīvokļi kā arī biroja telpas ar atsevišķām ieejām. Pārsvarā visu dzīvokļu viesistabu logi ir vērsti Dienvidu virzienā ar skatu uz zaļo Rīgas rotu - Kronvalda bulvāri ar Kronvalda parku pie sāniem. Visos dzīvokļos ir izveidotas palīgtelpas mantu glabāšanai. Tāpat šādas telpas ir izvietotas mājas cokolstāvā sporta inventāra novietošanai. Piektā stāva dzīvokļi ir veidoti divos līmeņos, kas papildināti ar jumta terasēm, no kurām lūkoties košos saulrietus virs likteņupes Daugavas. Mājas cokolstāvā ir izveidota sporta zāle mājas iedzīvotājiem, bet pagalms ir aprīkots ar krāšņiem puķupodiem, soliņiem un novietnēm velosipēdu atbalstīšanai. Par Elizabeth nama iedzīvotāju sadzīves un vaļasprieku organizēšanu rūpējas konsjerža pakalpojumu aģentūra Optima Fide, kas rosās ar svinīgu eleganci noformētā foajē. Tā apdari rotā pulēts marmors ar smalku zīmējumu, zelta siltais spīdums un spoguļu spožums. Robustās ģeometriskās formas un vertikāles papildina maigi akcenti: augstas kvalitātes tekstils, graciozas, kaltas jūgendstila detaļas un cēlkoka apdare. Griestu dekoratīvais gleznojums, kas atjaunots pēc oriģinālajiem ēkā atrastiem fragmentiem, izlīdzina interjera vīrišķo raksturu.

Dzīvokļu nams Elizabeth radīts cilvēkiem ar izsmalcinātu gaumi un bezierunu prasībām pret augstāko komforta līmeni visās dzīves situācijās.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts